Lessenreeks met Anibal en Valeria

Vanaf januari 2021 organiseren we wekelijkse lessen voor gevorderde dansers op woensdagavond met Anibal en Valeria.

Mis dit niet en noteer het alvast in je agenda.

 Plaats

De workshops gaan door in “Barrio de Tango” op de site Oud St. Jan in Brugge. Inkom via Parking, Zonnekemeers 18, Brugge

Anibal en Valeria

Anibal en Valeria zijn een stel Argentijnse dansers en docenten, ze vertegenwoordigen de traditionele stijl van Buenos Aires met een grote persoonlijkheid en een vleugje jeugd.

Ze behoren tot de laatste generatie gevormd door echte milongueros en grootmeesters. Het lesgeven in klassen en persoonlijke stijl heeft hen ertoe gebracht de wereld rond te reizen met verschillende shows of als docenten op prestigieuze festivals (Rusland, China, Oekraïne, Italië, Spanje, België, Frankrijk, Nederland, VK, Brazilië).

Ze zijn choreografen, producenten en regisseurs van de show “100% Tango” en vanaf 2015 regisseurs, organisatoren en producenten van “Anterpen Tango Festival”.

Al tien jaar tijd werken ze samen om een ​​lesmethode te creëren die gericht is op het vereenvoudigen van het moeilijke, en op comfort, omhelzingen, natuurlijkheid, maar zonder de esthetiek te verwaarlozen.

Hun nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat ze lessen volgden bij veel leraren en heel verschillende stijlen, waardoor ze verschillende soorten omhelzingen, energie, technieken en interpretaties ervaarden die nu erg handig zijn om de mogelijkheden van elke student te benutten.