Intensieve training met Natalia en Agustin

ENGLISH: https://barriodetango.be/workshop-with-natalia-en-agustin

Laat je onderdompelen in een tangobad met Natalia en Agustin. 

Een intense training voor gevorderde dansers om tot een betere techniek te komen, meer verbonden te raken en je dans vorm te geven in een zinvolle communicatie met je partner.

Een dag met Natalia en Agustin is een avontuur en een totaal nieuwe benadering om je persoonlijke dansstijl te ontdekken en te verdiepen.

Ze leren je geen stappen, geen figuren, maar gebruiken je lichaamskennis en techniek om betekenis te geven aan je bewegingen.
Ze helpen je om de geschiedenis van de tango, de verschillende stijlen en de muziek te combineren met je eigen techniek.
Ze zullen al hun achtergrondkennis delen en een holistische benadering gebruiken om al deze elementen in je dans op te nemen.

Door de kans te hebben om ze persoonlijk te ervaren, kun je de energie, frisheid, enthousiasme en persoonlijke behandeling beleven, plezier hebben, evolueren, geïnspireerd raken en een onvergetelijke ervaring beleven.
Mis ze dus niet!

Programma zaterdag 7 november

10:30 – 12:30 : training
pauze (de lunch door Tango Cuisine mag helaas niet doorgaan omwille van de opgelegde coronamaatregelen)
14:00 – 15.30 : training
pauze
15:45 – 17:15 : training
pauze
19:00 – 24:00 : milonga DJ Natalia & Agustin mag helaas niet doorgaan omwille van de opgelegde coronamaatregelen

Prijs

€ 80 (aangepaste prijs) voor de ganse dag, per persoon en per zaterdag voor 5 uur intensieve training.

 Ook interessant 

(maar niet inbegrepen in de prijs) 

Op vrijdag 6 november: open workshop voor alle niveaus

 Plaats

De workshops gaan door in “Barrio de Tango” op de site Oud St. Jan in Brugge. Inkom via Parking, Zonnekemeers, Brugge

Natalia en Agustin

Van de nieuwe Argentijnse koppels behoren Natalia en Agustin tot degenen die de afgelopen jaren het snelst waren gegroeid. Sinds 2016 hadden ze deelgenomen aan meer dan 103 tango-evenementen, in 12 landen in Amerika, Azië en Europa.

Ze begonnen hun internationale reis in 2016, na 13 jaar lokale ervaring en 10 jaar intensief onderzoek naar de tango, zijn geschiedenis, zijn dans, cultuur, getuigenissen en chats met milongueros. Ze hebben zich ook gespecialiseerd in lichaamstaal- en dansonderwijstechnieken en hebben studies gedaan in de Tango-universiteitscarrière aan de Art University van Buenos Aires. 

In het buitenland hebben ze snel een grote erkenning gekregen dankzij de buitengewone lessen waar ze cultuur, kunst, geschiedenis, muzikaliteit, dans en techniek mengen, waarbij ze sterk op de tango gewortelde kennis kunnen overdragen, zonder zelfs maar figuren of sequenties te gebruiken.